-->
Ridley Scott Call Of Duty Elite Üzerinde Çalışıyor

Activision yayıncılık Ceo’su Eric Hirshberg 13. Pasific Crest Global Teknoloji Liderlik Formunda ünlü yönetmen Ridley Scott‘ın Call Of Duty’nin en son bombası Elite projesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Call of Duty severlerin buluşma alanı olacak olan Elit projesine şu ana için Beta olarak ulaşılabiliyor. Şimdiye kadar 3 milyonun üzerinde üyesi bulunan Call of Duty Elite hakkında […]

10.08.2011 | omeri

Activision yayıncılık Ceo’su Eric Hirshberg 13. Pasific Crest Global Teknoloji Liderlik Formunda ünlü yönetmen Ridley Scott‘ın Call Of Duty’nin en son bombası Elite projesi üzerinde çalıştığını duyurdu.
Call of Duty severlerin buluşma alanı olacak olan Elit projesine şu ana için Beta olarak ulaşılabiliyor. Şimdiye kadar 3 milyonun üzerinde üyesi bulunan Call of Duty Elite hakkında en son çıkan habere göre ünlü Hollywood yönetmeni Ridley Scott ın yanı sıra Bennett Miiler, Will Arnett ve Jason Bateman da Call of Duty Elite projesinin gelişimine katkı sağlayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!