-->
Portal 2 İstediği Başarıyı PC’de Yakaladı

21 Nisan’da PC, PS3 ve X360 için çıkışını yapan Portal 2’nin satış rakamları henüz açıklanmasa da, en çok hangi platformda sattığı bugün açıklandı. Hangi platform mu? İşte Cevabı: Portal 2 PC’de konsollara oranla daha fazla sattı. Gabe Newell, Gamasutra’ya verdiği röportajda Valve’nin Portal 2 gelene kadar sadece Left 4 Dead’in PC’de,diğer platformlara oranla daha çok […]

31.08.2011 | mrcappola

21 Nisan’da PC, PS3 ve X360 için çıkışını yapan Portal 2’nin satış rakamları henüz açıklanmasa da, en çok hangi platformda sattığı bugün açıklandı.

Hangi platform mu? İşte Cevabı: Portal 2 PC’de konsollara oranla daha fazla sattı.

Gabe Newell, Gamasutra’ya verdiği röportajda Valve’nin Portal 2 gelene kadar sadece Left 4 Dead’in PC’de,diğer platformlara oranla daha çok sattığına değindi. Röportajda Counter-Strike: Global Offensive’in konsollarda yapabileceği hakkındaki soruya da Gabe Newell,bunu kimsenin bilemeyeceğini,iyi oyun çalıştırmak için çabaladıklarını ve iyi bir oyun ortaya çıkarsa her türlü sürpriz olabileceğini söyledi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!