-->
Pes 2012’nin Demosu Çıktı

PES 2012’nin PC demosu çıktı. 1.2 GB büyüklüğündeki demoyu KonamiOnline.com adresinden  indirebilirsiniz. Demoda Oynabileceğiniz takımlar AC Milan, Porto, Napoli, Santos, Panarol ve Man. United maçlar 10 dakika ile sınırlı olup demo, “Challange Training” modunu da içeriyor. Demoyu indirmek için tıklayınız.  

22.08.2011 | ulasufuk

PES 2012’nin PC demosu çıktı. 1.2 GB büyüklüğündeki demoyu KonamiOnline.com adresinden  indirebilirsiniz. Demoda Oynabileceğiniz takımlar AC Milan, Porto, Napoli, Santos, Panarol ve Man. United maçlar 10 dakika ile sınırlı olup demo, “Challange Training” modunu da içeriyor.

Demoyu indirmek için tıklayınız.

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!