-->
Naval War: Arctic Circle’ın Videosu

Paradox Interactive ve Turbo Tape Games’in ortak çalışmalarından oluşan Naval War: Arctic Circle adlı yeni RTS gerçek zamanlı Strateji oyunu Gamescom’da 2012 yılı itibari ile yerini alacak.Kısa zaman önce duyurulan ve PC platformu için çıkması beklenen oyun bugünün teknolojisini yansıtacak. NATO, Nordic (İskandinavya) Alliance, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi gerçek güçleri içinde barındırarak gemiler,savaş […]

16.08.2011 | mrcappola

Paradox Interactive ve Turbo Tape Games’in ortak çalışmalarından oluşan Naval War: Arctic Circle adlı yeni RTS gerçek zamanlı Strateji oyunu Gamescom’da 2012 yılı itibari ile yerini alacak.Kısa zaman önce duyurulan ve PC platformu için çıkması beklenen oyun bugünün teknolojisini yansıtacak.

NATO, Nordic (İskandinavya) Alliance, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi gerçek güçleri içinde barındırarak gemiler,savaş gemileri ile denizin hem üstünde hem altında zafer kazanmaya çalışılacak bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Naval War- Arctic Circle – Gamescom Trailer.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Naval_war.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.