-->
Mortal Kombat: Arcade Kollection’ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Netherrealm, yarın çıkışını PSN, Xbox Live Arcade ve Steam için yapacak olan Mortal Kombat: Arcade Kollection için çıkış videosu yayınladı. Pakette serinin oyunlarından  Mortal Kombat, Mortal Kombat II, Mortal Kombat III ‘ü barındıracak olan Mortal Kombat: Arcade Kollection’da online oynanış, achievement ve trophy desteğini de beraberinde getiriyor. Other Ocean tarafından geliştirilen oyun PSN ve PC için 9.99 dolara,Xbox Live Arcade’de […]

31.08.2011 | mrcappola

Netherrealm, yarın çıkışını PSN, Xbox Live Arcade ve Steam için yapacak olan Mortal Kombat: Arcade Kollection için çıkış videosu yayınladı.

Pakette serinin oyunlarından  Mortal Kombat, Mortal Kombat II, Mortal Kombat III ‘ü barındıracak olan Mortal Kombat: Arcade Kollection’da online oynanış, achievement ve trophy desteğini de beraberinde getiriyor.

Other Ocean tarafından geliştirilen oyun PSN ve PC için 9.99 dolara,Xbox Live Arcade’de ise 800 MS puana satılıyor.

Aşağıdaki oynatıcıdan videoya ulaşabilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Mortal Kombat Arcade Kollection-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Mortal-Kombat-Arcade-Kollection-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!