-->
Modern Warfare 3’ten 32 Kişilik Oyuncu Desteği mi Geliyor?

Activision’ın yakında düzenlenecek Call of Duty XP etkinliğiyle ilgili hazırlıkları sürerken Modern Warfare 3 videosu sızdırıldı,fakat video Activision tarafından kaldırıldı. Kaldırıldı kaldırılmasına da bazı önemli bilgiler bizle kaldı.Modern Warfare 3, Call of Duty serisinde ilk kez konsollara 32 kişilik multiplayer deneyimi sunacak. 32 kişilik oyuncu desteğinin MW3’ün yeni multiplayer modlarından ‘Bomb’da olduğu belirtildi. Videodan sızan bir […]

30.08.2011 | mrcappola

Activision’ın yakında düzenlenecek Call of Duty XP etkinliğiyle ilgili hazırlıkları sürerken Modern Warfare 3 videosu sızdırıldı,fakat video Activision tarafından kaldırıldı.

Kaldırıldı kaldırılmasına da bazı önemli bilgiler bizle kaldı.Modern Warfare 3, Call of Duty serisinde ilk kez konsollara 32 kişilik multiplayer deneyimi sunacak. 32 kişilik oyuncu desteğinin MW3’ün yeni multiplayer modlarından ‘Bomb’da olduğu belirtildi.

Videodan sızan bir diğer önemli bilgi de oyunun 13 adet multiplayer haritasının mevcut olacağı söylenen haritaların isimleri sızdırıldı.

İşte o Multiplayer Haritaları:

– Carbon
– Coast
– Dome
– Exchange
– Hardhat
– Interchange
– Lambeth
– Meteora
– Mogadishu
– Paris
– Plaza
– Radar
– Seatown



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!