-->
Modern Warfare 3 Steam’de Ön Siparişe Açıldı!

Activision’ın onayıyla Valve duyuru yaptı. Call of Duty: Modern Warfare 3, Steamworks’ü destekleyecek. Ayrıca oyun Steam’den ön siparişe de açıldı. Steamworks desteği sayesinde Achievement’lar açmaya çalışılacak ve otomatik güncellenen bir oyun ile karşılaşılacak. ilk günden itibaren de oyunun PC sürümünün (dijital veya kutulu fark etmez) dedicated sunucu desteğine sahip olacağı biliniyor.

30.08.2011 | mrcappola

Activision’ın onayıyla Valve duyuru yaptı. Call of Duty: Modern Warfare 3, Steamworks’ü destekleyecek.

Ayrıca oyun Steam’den ön siparişe de açıldı. Steamworks desteği sayesinde Achievement’lar açmaya çalışılacak ve otomatik güncellenen bir oyun ile karşılaşılacak.

ilk günden itibaren de oyunun PC sürümünün (dijital veya kutulu fark etmez) dedicated sunucu desteğine sahip olacağı biliniyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!