-->
Might & Magic: Heroes VI Yeniden Ertelendi

Might & Magic Heroes VI bir çok kez ertelendi.Oyunun ilk olarak geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürüleceği duyuruldu,daha sonra 8 Eylül tarihine ertelendi ve yine bir erteleme haberi geldiki bu yeni tarih 13 Ekim 2011.Ubisoft Black Hole Entertainment firması tarafından PC platformu için geliştirilen strateji-RPG oyunu Might & Magic Heroes VI’nın yeni tarihini yaptığı açıklamayla kamuoyuna […]

14.08.2011 | mrcappola

Might & Magic Heroes VI bir çok kez ertelendi.Oyunun ilk olarak geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürüleceği duyuruldu,daha sonra 8 Eylül tarihine ertelendi ve yine bir erteleme haberi geldiki bu yeni tarih 13 Ekim 2011.Ubisoft Black Hole Entertainment firması tarafından PC platformu için geliştirilen strateji-RPG oyunu Might & Magic Heroes VI’nın yeni tarihini yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Ubisoft’un Heroes of Might and Magic VI’nın ertelemesi için sunduğu gerekçe Heroes of Might and Magic VI için oyunculardan gelen geri bildirimler. Oyun beta aşamasındayken oyunculardan gelen bildirimler genel dengeyi, ırklar arası dengeyi ayarlamak ve bug sorunlarını çözmek açısından önem taşıyor. Heroes of Might and Magic VI’nın betası 16 Ağustos’ta yeniden açılacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!