-->
Metal Gear Solid:Rising Tokyo Game Show’da Yok!

Japonya’da 15 Eylül’de başlayacak Tokyo Game Show’a katılacak ve katılmayacakların haberleri gelmeye devam ediyor.Japon firmalar için önemli olan bu fuarda firmalar oyunlarını ve yeni tasarımlarını tanıtma imkanı buluyorlar. Yeni bi haberde Konami’nin geliştirdiği Metal Gear Solid: Rising’ten geldi.2009 yılında E3’de duyurulan oyundan uzun süredir bir haber gelmiyordu. Konami’nin TGS listesinde yer almayan oyunu fuarda göremeyeceğiz.Sebep […]

28.08.2011 | mrcappola

Japonya’da 15 Eylül’de başlayacak Tokyo Game Show’a katılacak ve katılmayacakların haberleri gelmeye devam ediyor.Japon firmalar için önemli olan bu fuarda firmalar oyunlarını ve yeni tasarımlarını tanıtma imkanı buluyorlar.

Yeni bi haberde Konami’nin geliştirdiği Metal Gear Solid: Rising’ten geldi.2009 yılında E3’de duyurulan oyundan uzun süredir bir haber gelmiyordu. Konami’nin TGS listesinde yer almayan oyunu fuarda göremeyeceğiz.Sebep olarakta Kojima Productions’tan Sean Eyestone’un açıklamasına göre Metal Gear Solid: Rising ekibi,trailer yaratmak ya da şov yapmakla uğraşmak yerine oyunu geliştirmeye yönelmek istemelerini gösteriyorlarmış.

PS3,Xbox 360 ve PC için duyurulan oyundan yeni haberler bekliyoruz.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.