-->
Halo: CE Anniversary’in Guilty Spark Adlı Videosu Yayınlandı!

Yaklaşık 10 yıl önce piyasaya çıkan Halo: Combat Evolved bize o zamanlar müthiş grafikler ve başarılı bir atmosfer sunmuştu. Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries tarafından Halo: Reach’in oyun motoru kullanılarak hazırlanan Halo Combat Evolved ‘in Guilty Spark adlı videosu yayınlandı. Video görüntülerine bakacak olursanız 343 Industries’in başarılı bir iş çıkardığını siz de göreceksiniz.   […]

28.08.2011 | mrcappola

Yaklaşık 10 yıl önce piyasaya çıkan Halo: Combat Evolved bize o zamanlar müthiş grafikler ve başarılı bir atmosfer sunmuştu.

Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries tarafından Halo: Reach’in oyun motoru kullanılarak hazırlanan Halo Combat Evolved ‘in Guilty Spark adlı videosu yayınlandı.

Video görüntülerine bakacak olursanız 343 Industries’in başarılı bir iş çıkardığını siz de göreceksiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Halo- Combat Evolved Anniversary Guilty Spark -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/halo-combat-evolved-anniversary-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!