-->
Gran Turismo 6 Geliştiriliyor!

Gran Turismo 5 bir türlü çıkmak bilmemişti ve sürekli ertlenme haberleri oyunu bekleyenleri tabiri caizse bezdirmişti. Gran Turismo’nun yeni oyununu bekleyenler merak ediyor acaba yenisi ne zaman çıkacak diye?Sorunuza bi nebze olsa yanıt Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida’dan geldi. O da şöyle, Gran Turismo ekibinin şu anda tek düşüncesinin Gran Turismo 5’i güncel tutmak […]

24.08.2011 | mrcappola

Gran Turismo 5 bir türlü çıkmak bilmemişti ve sürekli ertlenme haberleri oyunu bekleyenleri tabiri caizse bezdirmişti.

Gran Turismo’nun yeni oyununu bekleyenler merak ediyor acaba yenisi ne zaman çıkacak diye?Sorunuza bi nebze olsa yanıt Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida’dan geldi.

O da şöyle, Gran Turismo ekibinin şu anda tek düşüncesinin Gran Turismo 5’i güncel tutmak olduğunu,halen bu oyun için yeni yamalar çıkarttıklarını belirtti.Ayrıca daha yeni yeni sıradaki projenin tasarım ve konsept aşamasına başladıklarınıda belirten Shuhei Yoshida çıkması bir yılı alacak şeklinde konuştu.

Yani Gran Turismo 6 projesinin daha çok başındada olunsa geliştirilmeye başlanacağı  haberini siz oyunseverlerle paylaşıyoruz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.