-->
God of War: Origins Demosu Yarın PSN’de Olacak!

God of War: Origins demosunun yarın Playstation Plus kullanıcıları için indirilebilir olacak.Playstation Blog’dan yapılan açıklamaya göre PSP HD remake’leri ilk kez Playstation Plus kullanıcıları görecek,diğer üyeler ise 6 Eylül’ü bekleyecekler. Ghost of Sparta’dan bir bölüm içereceği belirtilen demo, 3D desteğiyle gelecek. Oyun ise 13 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak. Ayrıca God of War Origins, PSP’ye çıkan 2 God of […]

30.08.2011 | mrcappola

God of War: Origins demosunun yarın Playstation Plus kullanıcıları için indirilebilir olacak.Playstation Blog’dan yapılan açıklamaya göre PSP HD remake’leri ilk kez Playstation Plus kullanıcıları görecek,diğer üyeler ise 6 Eylül’ü bekleyecekler.

Ghost of Sparta’dan bir bölüm içereceği belirtilen demo, 3D desteğiyle gelecek. Oyun ise 13 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak.

Ayrıca God of War Origins, PSP’ye çıkan 2 God of War oyunu; Chains of Olympus ve Ghost of Sparta’yı 3D ve HD destekli biçimde PS3’e taşıyacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!