-->
Gearbox :Yeni Duke Nukem Projesi Çok Yakında Gelebilir

Gearbox’tan Randy Pitchford, PAX Prime’daki bir açıklamasında firmasının yeni Duke Nukem oyunu çalışmalarına başlayacağı müjdesini verdi.Ama şimdilik firma önceliği DLC’lere (indirilebilir içerik) vermiş durumda. Randy Pitchford, yaptığı açıklamada, insanların Duke Nukem: Forever’ı beğendiklerini umduğunu, 3D Realms’in şimdiye kadar yapıp onlara bıraktığı şeylerle uğraşırken iyi bişeyler çıkmasını beklemediğini ama sonucun kendisini memnun ettiğini söyledi.Devamın da ise […]

31.08.2011 | mrcappola

Gearbox’tan Randy Pitchford, PAX Prime’daki bir açıklamasında firmasının yeni Duke Nukem oyunu çalışmalarına başlayacağı müjdesini verdi.Ama şimdilik firma önceliği DLC’lere (indirilebilir içerik) vermiş durumda.

Randy Pitchford, yaptığı açıklamada, insanların Duke Nukem: Forever’ı beğendiklerini umduğunu, 3D Realms’in şimdiye kadar yapıp onlara bıraktığı şeylerle uğraşırken iyi bişeyler çıkmasını beklemediğini ama sonucun kendisini memnun ettiğini söyledi.Devamın da ise seriyi kurtardığı ve diğer elemanların bunca yıl neyle uğraştıklarını gösterme şansı buldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Ayrıca oyuna ekledikleriylede gurur duyan Randy Pitchford,Gearbox serisinin haklarını aldıklarında bunu yalnızca Duke Nukem: Forever projesini tamamlamak için almadıklarını,dahası kendi Duke oyunlarını yapmak istediklerini ve çok yakında bununla ilgili bilgi vereceklerini de açıkladı.



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.