-->
Dishonored Gizlilik Üzerine Kurulu Olarak Geliyor

Bethesda tarafından duyurulan Dishonored aksiyon ve gizlilik üzerine kurulu,FPS türünde ve bolca şiddet içeren bir oyun olacak. Arkane Studios gibi önemli yapımlara imza atmış firma tarafından geliştirilen oyunda   Co-creative director Harvey Smith’e göre oyun tam anlamı ile gizlilik üzerine kurulu olarak da, tercihe yönelik oynanabilir.İsterseniz bir gardiyanın arkasından hiçbir alarm vs.çalmadan geçebilir isterseniz de kimseyi öldürmeden oyunu […]

31.08.2011 | mrcappola

Bethesda tarafından duyurulan Dishonored aksiyon ve gizlilik üzerine kurulu,FPS türünde ve bolca şiddet içeren bir oyun olacak.

Arkane Studios gibi önemli yapımlara imza atmış firma tarafından geliştirilen oyunda   Co-creative director Harvey Smith’e göre oyun tam anlamı ile gizlilik üzerine kurulu olarak da, tercihe yönelik oynanabilir.İsterseniz bir gardiyanın arkasından hiçbir alarm vs.çalmadan geçebilir isterseniz de kimseyi öldürmeden oyunu tamamlayabilirsiniz.

Tabi ben  katliam istiyorum derseniz,önünüze geleni katlederek oyuna devam edebileceksiniz fakat gizliliğe önem verenler oyundan özellikle zevk alacak.

Dishonored PC,Playstation 3,Xbox 360 platformları için 2012 yılı içinde piyasalardaki yerini alacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!