-->
Counter Strike: Global Offensive İçin Xbox 360 ‘a Çapraz Platform Yok!

Counter-Strike: Global Offensive ile ilgili Xbox 360 kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir haber geldi.Valve’nin,Portal 2’de olduğu gibi Global Offensive’de de çapraz platform oynanışa Xbox 360’ı dahil etmediğini açıklandı. Kotaku tarafından da onaylanan bu bilgi neticesinde Counter Strike: Global Offensive’inPC, Mac ve PS3 oyuncuları arasında çapraz platform hizmeti sağlayacağı kesinlik kazandı.Ayrıca PS3 kullanıcıları için oyunda klavye ve […]

27.08.2011 | mrcappola

Counter-Strike: Global Offensive ile ilgili Xbox 360 kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir haber geldi.Valve’nin,Portal 2’de olduğu gibi Global Offensive’de de çapraz platform oynanışa Xbox 360’ı dahil etmediğini açıklandı.

Kotaku tarafından da onaylanan bu bilgi neticesinde Counter Strike: Global Offensive’inPC, Mac ve PS3 oyuncuları arasında çapraz platform hizmeti sağlayacağı kesinlik kazandı.Ayrıca PS3 kullanıcıları için oyunda klavye ve fare desteği olacağı da açıklandı.
PS3 oyuncularının Move ile de oynayabileceği oyunda Xbox 360 oyuncuları da Xbox Live’den kendi aralarında oynayabilecekler.

Counter-Strike: Global Offensive’in yeni yayınlanan PAX 2011 görsellerinede aşağıdan bakabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!