-->
Asura’s Wrath’ın Videosu!

Bugüne kadar adından fazla bi bilgiye sahip olmadığımız Asura’s Wrath’ın GamesCom 2011 videosu yayınlandı. Capcom’un arka arkaya sunduğu videolardan biri olan oyunda hikaye ana karakteri Asura’nın diğer tanrılar tarafından ihanete uğraması ve buna dayanamayıp intikam yemini etmesi ile başlar. Ayrıca kızı Mithra’yı güçlerine el koyan yedi tanrıdan kurtarmak için vereceği mücadelede en büyük avantajının sınırsız […]

16.08.2011 | mrcappola

Bugüne kadar adından fazla bi bilgiye sahip olmadığımız Asura’s Wrath’ın GamesCom 2011 videosu yayınlandı.

Capcom’un arka arkaya sunduğu videolardan biri olan oyunda hikaye ana karakteri Asura’nın diğer tanrılar tarafından ihanete uğraması ve buna dayanamayıp intikam yemini etmesi ile başlar.

Ayrıca kızı Mithra’yı güçlerine el koyan yedi tanrıdan kurtarmak için vereceği mücadelede en büyük avantajının sınırsız öfkesi olduğunu keşfedecektir.Yoluna gezegen büyüklüğüne sahip Boss’larla mücadele edecek.Asura ek kollara sahip,bazen 4,bazen 6 kolla savaşabiliyor.Fakat yaralanırsa kollarını kaybedebiliyor.

Asura oyun ilerledikçe upgrade’ler almayacak, bunun yerine dövüş tarzı öyküye uygun olarak değişiklik gösterecek.Dövüşün belli yerlerinde karşımıza çıkan Quick Time Event sistemi ile özellikle boss savaşları zenginleştirilmiş gibi görünüyor.Aşağıdaki videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Asuras-Wrath.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/asuras_wrath.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!