-->
Deus Ex: Human Revolution’da Korsana Yenik Düştü

Deus Ex: Human Revolution mayıs ayı içerisinde bir korsan mücadelesi içine girmişti ve ne yazık ki korsana yenik düşmüştü bunun sebebi arandı ve altında Deus Ex: Human Revolution için dağıtılan ön inceleme kopyaları çıktı, Square-Enix oyunu incelemeleri için birçok oyun inceleme sitesine Deus Ex: Human Revolution’ın bir demosunu göndermişti ve incelemeler sonunda beğenide toplamıştı ama […]

06.07.2011 | ulasufuk

Deus Ex: Human Revolution mayıs ayı içerisinde bir korsan mücadelesi içine girmişti ve ne yazık ki korsana yenik düşmüştü bunun sebebi arandı ve altında Deus Ex: Human Revolution için dağıtılan ön inceleme kopyaları çıktı, Square-Enix oyunu incelemeleri için birçok oyun inceleme sitesine Deus Ex: Human Revolution’ın bir demosunu göndermişti ve incelemeler sonunda beğenide toplamıştı ama bu oyun için kötü bir gelişme oldu günler sonra korsan oyun sitelerinde Deus Ex: Human Revolution’ın torrenti indiriebilir durumda dağıtılıyordu.. Bunun üzerine Square-Enix harekete geçti.

Oyunun korsana düşmesiyle ilişkin 15 İtalyan mahkemeye verildi. İtalya’da bir oyun dergisine verilen Deus Ex: Human Revolution kopyasına sitenin serverlarından ulaşılmış ve oyun internete sızdırılmıştı, bununla ilgili çalışmalar devam ediyor umarız çok fazla yara almadan Deus Ex: Human Revolution bu olayı atlatır



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!